Hjälp och/eller rådgivning gällande kopieringsutrustning mm.

Det finns många olika produkter (av olika fabrikat och modeller) för att sköta kopieringen av förarkort och färdskrivarna i en fordonspark. Vilken utrustning är bäst för ert företag?

Den optimala kopieringsutrustningen för Ert transportföretag är en bra investering för framtiden.

Beroende på hur många chaufförer och bilar ert företag har, så finns olika lösningar. Eventuell ny kopieringsutrustning tillsammans med nya rutiner i ert företag kommer att förenkla den analysering av data som är nödvändig för att ni ska anses arbeta ”aktivt, seriöst och ändamålsenligt”. Lämpligt system att arbeta med är ”Idha online” och hit kan du få förar- och fordonsfiler automatiskt via Volvos ”Dynafleet” eller ”Scaniafleet” samt ett par andra system för ”fjärrkopiering”. Via denna fjärrkopiering så får ni per automatik in förar- och fordonsfiler i analyssystemet och har hela tiden ny och aktuell data att analysera.

Önskar ni hjälp med konsultation/rådgivning gällande införskaffande av ny kopieringsutrustning eller hjälp med befintlig utrustning eller att komma igång med den eventuella nya utrustningen, tveka inte att  kontakta oss (öppnas i ny flik).