Färdskrivarutbildning (knapptryckarkurs färdskrivare)

Vi kommer till ert företag och håller denna praktiska utbildning!

Denna färdskrivarutbildning (knapptryckarkurs) är en praktisk utbildning som kommer att hållas i lokal som är lämplig, och med ett max antal deltagare till 10 personer per tillfälle. Denna utbildning pågår ca 4 timmar. Efter genomförd utbildning så erhålles ett intyg (värdehandling) om genomförd utbildning, till företaget , för att ert företag ska kunna styrka er insats vid en framtida kontroll/rättstvist.

Utbildning sker med övningsfärdskrivare av märkena Stoneridge och Siemens VDO (2:a generationen). Utbildningen genomförs med ett ändamål för att användaren ska få kunskap i själva handhavandet, men även om hur och varför vi måste göra på rätt sätt.

Deltagaren får lära sig att förstå hur färdskrivaren ska användas, oavsett märke. Menysystemet,  manuella inmatningar, ställa om lokal tid, ändra UTC- tiden, skriva ut rätt utskrifter, Out of scope etc. Utbildningen kommer inte att gälla första generationens färdskrivare eller analog färdskrivare.

Utbildningsmaterial och övningsfärdskrivare tillhandahålls av Din kör och vilotidspartner och finns på plats under utbildningstillfället. Detta material tillhör ”din kör- och vilotidspartner” och det finns möjlighet att köpa handböckerna om så önskas efter avslutad kurs. Din kör- och vilotidspartner tillhandahåller intyg om genomförd utbildning. Om lokal behöver hyras så står köparen av tjänsten för den kostnaden.

För offert! Klicka här (öppnas i ny flik).

 

De första övningsfärdskrivarna är levererade av ”IDHA Sweden AB”